Wednesday, December 25, 2013

MAKAN MALAM DI SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

salam semua, lama safa x update blog ni kan. sorry sangat2. kali ni safa update tentang makan malam di senibong seafood village bersama awesomazing team di JOHOR!! ni adalah business preview pertama untuk awesomazing team,iaitu di johor, insyaallah akan menyusul di utara pula januari 2014. insyaallah. =)
jom kita enjoy2 tgok pic ni.



SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE



SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE

SENIBONG SEAFOOD VILLAGE



tempat ni safa bagi 5/10 star . boleh la. price pun ok. lebih kurang rm30/seorang. nak pegi ramai2 ngan family boleh la. safa ingatkan ade satu je kedai tu, rupe-rupenya banyaakkkk.hehehe


sapa nak ke johor tu, jom dinner di senibong seafood village! berbaloi~~~

xoxo,
safa

p/s: next entry mengenai awesomazing business preview di johor!

1 comment:

Sebar Iklan said...

Very interesting article, I really enjoyed every article of this blog, and I learned a lot from here. Thank you for sharing with us. Visit my blog dofollow auto approve http://goo.gl/31NAio.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...